Στου κύκλου την αρχή, 

                                        η ομορφιά βρίσκεται στη συνάντηση….

το σημείο όπου σκέψη και πράξη διασταυρώνονται και συνομιλούν με τη Φιλοσοφία και την Τέχνη. Μια συνάντηση που σας προσκαλεί να προκαλέσετε τα όρια των γνώσεών σας και να ανακαλύψετε τις κρυμμένες σας δυνατότητες μέσα από τη διάδραση και την καλλιτεχνική έκφραση, ενώ συζητάτε, παίζετε, δημιουργείτε. Τα εκπαιδευτικά μας προγράμματα είναι σχεδιασμένα με αυτήν ακριβώς τη μέριμνα. 

Απευθύνονται σε όλους εσάς που θέλετε να ξεφύγετε από τα «κλειστά όρια» της παραδοσιακής εκπαίδευσης και να ταξιδέψετε σε έναν κόσμο φαντασίας, εξερεύνησης, συνεργασίας και αποδοχής. Στον πυρήνα της συνάντησης βρίσκεστε εσείς, οι συμμετέχοντες, αναλύοντας, εφαρμόζοντας και αυτοσχεδιάζοντας με τις λέξεις και τις σκέψεις. Δίπλα σας θα βρείτε εμάς, τους εκπαιδευτικούς και τους εμψυχωτές, ως συντρόφους και συνοδοιπόρους.

Ολοκληρώνοντας το πρόγραμμα ευελπιστούμε να έχετε πάρει στις αποσκευές σας πολύτιμα υλικά σχετικά με γνωστικά εφόδια, ικανότητες και αξίες χρήσιμες όπως την αναγνώριση μιας φιλοσοφικής θεώρησης της ζωής, την απόλαυση της τέχνης και του πολιτισμού ως πηγές έκφρασης, χαράς και δημιουργίας, την σπουδαιότητα της (αυτό)τροφοδότησης στη συνομιλία, τη συνδιαλλαγή και την κριτική σκέψη.

Ελάτε να ανακαλύψουμε την αρχή του κύκλου! Σας προ(σ)καλούμε!